Bunda bomber - co nosit a komu sluší?

2023-10-24

Hlavní trend pro podzim 2023, který si nesmíte nechat ujít? Bunda bomber v americkém stylu. Nemusíte dlouho hledat, abyste ji viděli na přehlídkovém mole nebo na instagramových profilech modelek. Dámské bomber bundy vylepší každý look a dodají mu charakter. Kontrastní barvy a oversized střihy se počítají.

Czytaj więcej
Bunda bomber - co nosit a komu sluší?

Bunda bomberka inspirovaná americkým stylem koleje - Nejstylovější vrchní oděv tohoto podzimu - Jak nosit bundu bomberku?

Nejdůležitější trend podzimu 2023, který byste neměli přehlédnout? Bundu bomberku v americkém stylu. Nemusíte hledat daleko, abyste ji našli na mole nebo na instagramových profilech modelek. Dámské bomber bundy povýší každý outfit a dodají mu charakter. Hrají roli kontrastní barvy a oversized střihy.

Bomerka je neobvyklá bunda, nošená především baseballovými hráči, fotbalisty a studenty vysokých škol. Je charakteristická velkými kapsami a elastickými manžetami na rukávech. Lze nosit tuto bundu elegantně? Jak vytvářet outfity s bundou bomberkou jako hlavním kouskem pro dosažení efektu wow?

Bunda bomberka: Způsob pro sportovní eleganci

Pokud jste dosud nevěřili, že lze nosit elegantní šaty s příliš velkými pánskými bundami, je čas se seznámit s nejnovějšími trendy. Šaty s ramínky, ideálně jednoduchého střihu a délky mini nebo midi, jsou ty, které nejlépe ladí s baseballovou bundou. Pokud si obléknete kreaci v tlumené barvě a střihu, můžete se odvázat s vrchním oblečením. V tom vám pomůže právě bunda bomberka. Návrháři se postarali o to, aby každá z nich měla tento "něco" v tomto sezóně. Nejvíce ohromují bundy v kontrastních barvách a retro stylu. Ideální pro jedinečný outfit je například šaty s ramínky jako Abigail v černé barvě. Sexy těsně přiléhající šaty s ramínky a volnější horní část dodá outfitu neformálnost a smělost. Celý vzhled dotvoříte podpatky, malou kabelkou a samozřejmě šperky.

K bomberce můžete snadno sladit i dlouhé šaty s ramínky. Model Sharmen, navzdory svému charakteristickému vzhledu, prakticky volá po dalším výrazném prvku. Spojením s klasickou popelavou bundou, malou obdélníkovou kabelkou a velkými stříbrnými kruhy jako náušnice vytvoříte outfit hodný Aminy Muaddi na Pařížském týdnu módy.

Co nosit s bundou bomberkou: Kalhoty a halenka

Je to velmi zjevný příklad, a spíše většina žen by na něj přišla sama. Ale na čem se zaměříme v tomto článku, je, jaký by měla být halenka a kalhoty? Většina celebrit vsadila na volnější spodky a bundu kombinovala s baggy džíny, tepláky nebo kalhotami typu cargo. Co na vrcholu oblečení? Kromě bundy bomberky ženy nosí různé košile, trička s zajímavými potisky nebo obyčejné bílé tričko s krátkým rukávem. Pokud máte standardní bundu bomberku, což znamená, že její barvy jsou tlumené a nemá žádné charakteristické prvky, bude se pod ní dobře hodit nějaká zajímavější volba, jako je například pruhovaná košile.

Bunda typu bomber: Jaká obuv se hodí k bomberce?

Existují univerzální boty, které vám umožní vytvořit dokonalý outfit s každou baseballovkou? Není to úplně tak. Ale máme pro vás dobrou zprávu. Bomberku v americkém stylu můžete nosit s různými druhy obuvi. Bez ohledu na to, zda máte rádi podpatky, tenisky, oxfordské boty, chinosy, baletky nebo kozačky, dokážete dosáhnout ohromujícího efektu. Důležité je, aby obuv ladila s celým outfitem. Během Pařížského týdne módy doslova ohromovala zeď s hvězdami outfity s tímto typem bundy. Outfity byly jak elegantní, tak sportovní. Barevné vzory a různé střihy okouzlily všechny. Pokud jste na cestě k vytvoření outfitu s tímto prvkem garderoby, nechte fantazii volný průběh.

Nasze propozycje

pixel